Que hi tenen al cap i al pap els de la Junta del Barça (16ena. part)

Que pleguin d’una vegada.

En Bartomeu i amb ell, tota la colla d’indesitjables, repulsius i abominables personatges que conformen l’actual Junta del Barça, que s’han quedat calentant cadira després de que el seu amic Rosell fotés el camp amb la cua entre cames, haurien de dimitir immediatament.

Des que han arribat, des del primer dia, des del primer minut, han judicialitzat la vida del club.

Per inicativa pròpia directa (acció de responsabilitat contra la Junta anterior), recolzant socis miserables (Pla, Blanch), o perquè estan incapacitats per a fer res bé (contracte Neymar), es passen el dia davant dels jutges.

Al pas que porten, aconseguiran que tos els socis acabem a la presó.

Només els interessa la venjança, el foment de la rancúnia i l’aliança sembla que indestructible amb la gentussa que mana un dels països més impresentables del món, on els treballadors viuen en una situació d’esclavitud tan bèstia que fins i tot han d’entregar el passaport quan entren i no en poden sortir quan els hi dona la gana.

Per si algú dubta del meu barcelonisme, afegiré que porto 57 anys 11 mesos i 10 dies de soci del Barça. És a dir, el dia 13 del mes que ve, farà 58 anyets de res.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *