Com ho veieu això?

El bloc d'en Jaume Castellet

28 de juny de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Que hi tenen al cap i al pap els de la Junta del Barça? (14 ena. part).

Quina feina tenien, on eren, que feien abans d’ahir els clandestins?

El diumenge passat, a l’estadi Alfonso Murube de la ciutat africana de Ceuta, els xicots del Juvenil A del Barça de futbol, vàren guanyar la copa del rei  de un dels tres països que limiten amb el nostre. 

A la tarda, al Palau Blaugrana de la ciutat europea de Barcelona, els de futbol sala també vàren guanyar el campionat de lliga del mateix país.

Al partit del mati no hi havia ni el President del Barça, ni cap dels nombrosos vicepresidents que engalanen la seva Junta, ni tan sols alguna parenta del conegut falangista, ja traspassat, Juan Antonio Samaranch perquè fes la sacada d’honor (no seria el primer cop).

Si que hi era en Sánchez Llibre, potser representant-nos ara que som tan amics que fins i tot perdonem els 3.489.000 € que ens deuen del paquet d’en Raúl Baena, segons diu la sentència dictada per la Secció 13 de l’Audiència Provincial de Barcelona amb data de 6 d’abril de 2.010.

Al partit de la tarda, al futbol sala, tampoc hi era ni el president, ni cap dels javieres, ni el de Figueres que va a la Xina de traductor i ningú l’entén, ni el que li fa tanta nosa l’etiquetatge en català, ni en Tito “goes to Miami”, ni en “fitxarencescesfacil”, ni en “jatodeiajoquenolifessicasaldelcabellllarg”, ni cap dels nombrosos experts en repartir odis i rancúnies, en canviar de lloc partides dels balanços i en fer servir tècniques relacionades amb allò que es coneix com economia recreativa.

On eren doncs?

Un amic meu, m’ha dit que tota la Junta era a Qatar per a comprovar un cop més que “TOTS ELS HABITANTS DE QATAR SÓN MOLT FELIÇOS”, com va dir textualment el President a l’entrevista/ensabonada que li va fer en Bosch a l’Àgora de TV3 el dilluns de la setmana passada.

Un altre, em diu que la Junta, tot i ser diumenge, estava reunida d’urgència fent plans per a trobar la manera de re-utilitzar escuradents ja fets servir, sense que la Conselleria de Salut els hi foti un “paquet”.

Encara un tercer, creu que havien anat -com ja havien fet amb en Fernández Vara- a demanar perdó a Air Berlin, empresa que té per Director General un tipus anomenat Joachim Hunold que ara fa tres anys, va signar un editorial a la revista de la companyia en el que entre altres perles deia que “el català està arraconant al castellà”, “el castellà ja no és una llengua oficial”, “a les escoles, el castellà és una llengua estrangera més, com l’anglès o l’alemany” o a la platja de Palma s’utilitza el català. T’hi acostumes, però ja no sona com la llengua d’un imperi mundial” (després d’aquesta darrera frase, es imprescindible posar-hi música de pasdoble).

En seguirem parlant.

Salut i República Catalana.

Jaume Castellet, soci del Barça des de fa 55 anys, 3 mesos i 16 dies, soci del F.C. Martinenc des de fa 43 anys, 11 mesos i 28 dies i militant d’Esquerra Republicana de Catalunya, (actualment coneguda com a Esquerra “a palo seco”), des de fa 23 anys, 9 mesos i 27 dies. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!