3 d'octubre de 2005
4 comentaris

Fotocopiadores escurabutxaques!

Sóc a la facultat de Biblioteconomia i Documentació i per variar he tingut problemes amb la fotocopiadora de la casa OCE. He carregat la targeta amb gairebé tres euros i m’ha fet 8 fulls dels 10 que necessitava i encara m’ha dit que em faltaven diners!!!!!!! M’ha deixat la targeta a 0. He fet la corresponent reclamació que ha passat a engrossir la llista, pel que he pogut observar. I es veu que encara hem de donar les gràcies que algú vulgui posar-nos una fotocopiadora perquè no surt econòmic en la nostra aïllada facultat. I dic jo, no hauria de ser un servei i no un negoci el de les fotocopiadores a la UB? En tot cas segur que podrien mirar que no ens costéssin un ull de la cara les fotocòpies, sobretot perquè sempre hi ha incidències. Per no parlar del dia que no funciona la fotocopiadora!

A tota la UB funcionen així les fotocopiadores? I també surten les còpies igual de cares? Quin criteri usa la UB per a fer les concessions? Ai, quina impotència veure com se t’empassen els diners…

  1. És una vergonya el funcionament de les copisteries a tota la UB, i suposo que a la resta d’universitats la cosa deu ser per l’estil. L’OCE té un monopoli quasi absolut, i les clàusules dels contractes que signa se’ls passa pel forro.
    El preu és desorbitat, el manteniment de les màquines és pèssim i la retolació és majoritàriament en castellà en gairebé totes les facultats.
    Seria necessària la potenciació a la UB de cooperatives de treballadors (també per serveis com els bars) o que ho portés la universitat directament. A Geologia es va fer un intent de gestió per part dels estudiants, però es fa difícil donar-li continuïtat…

    És un tema que s’hauria de posar sobre la taula i buscar-hi una solució amb rapidesa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!