9 d'octubre de 2005
5 comentaris

El 9 d’octubre els carrers de València han de ser nostres!!!

Trobo molt greu que els mitjans de comunicació no hagin fet cap esment al fet que hi ha organitzacions que han decidit mantenir la convocotòria de la manifestació de València el dia 9 d’octubre tal i com s’ha fet sempre, en lloc de traslladar-la a un altre dia per culpa de la intimidació de grups feixistes. Jo, sincerament, això de canviar el dia ho trobo una renúncia molt greu. Aviat no podrem ni sortir al carrer!

M’agradaria que els qui han tingut el valor de ser coherents i mantenir la convocatòria el dia 9 fóssin tinguts en compte. A Vilaweb mateix, s’ha informat de la manifestació del dia 8 i la feixista del dia 9, però en cap moment, que jo hagi vist, s’ha esmentat la convocatòria independentista del dia 9.

Aquí podreu veure una carta oberta d’un membre de la Taula Nacional d’Endavant a les valencianes i els valencians, titulada 9 d’Octubre, sempre!

En aquesta entrada hi podeu veure les convocatòries.

  1. La manifestació d’endavant per a mi fou un fracàs. Si considerem 500 persones un èxit (que no hi eren, i tothom ho sap) doncs molt bé, però això no és la realitat.

    Dic que fou un fracàs no pel número de gent (que també, però això ja és més subjectiu), sinó perquè a la majoria de la gent "del rotllo" li va semblar malament. I ojo, no tant la convocatòria en si, que si s’hagués plantejat en positiu crec que hauria estat ben rebuda, sinó el comunicat, el fet de carregar a saco contra la comissió 9 d’octubre, fer un discurs parlant en nom de les classes populars valencianes des d’una micro-organització com Endavant a València i marcianades així que fan perdre credibilitat, mes encara.

    A mi tot plegat m’entristeix, veig que van passant els anys i la cosa no avança. I si algú se sent satisfet amb la manifestació de diumenge al Carme, no sé en quin món viu.

    I no ens enganyem, el ressó que ha tingut és prou proporcional a la seua importància per a la gent normal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!