crònica a l’exili – 2 (la repartidora)

Ha vingut na M li he mostrat tot el que encara no està adjudicat en l’inventari, hem fet una llista del què s’endurà, que pot usar, estris de cuina, algun que ja s’ha endut, els porta espècies, el penjadors d’utensilis, les lleixes dels pots, la TV …
Després a la sala, més lleixes de disseny i mobiliari heretat d’en Enric Puiggalí, fa 30 anys quan em va vendre l’apartament (de quan per ser propietari es pagaven interessos del 15% ) i una taula dissenyada per l’Ansón. Mobles amb “pedigri”, la tauleta de la sala, els mòduls, la llibreria…  
Poc a poc el pis, ara de lloguer,  es va buidant, menys traumàtic, més digerible, no però sense un calfred en contemplar-ho, observant-ho com si passés el vídeo de fa temps, del muntatge, amb les imatges a l’inversa… 

Fent un te, a la terrassa, escoltant música i comentant anècdotes… 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *