Generació...

exclusió social

t’escrivia :

…Com t’he comentat m’ha trucat a les 13 hores, d’avui divendres,  la Sra. M.M, d’Aigües de Mataró  citant-me pel dilluns dia 15 a personar-me per les seves oficines per passar a pagar el rebut pendent de l’aigua…

Li he comentat l’acord que es va arribar amb el Sr Miquel Rey, en la conversa que vares tenir amb ell i en presencia de la secretaria de l’alcalde el proppassat dia 3 de juliol,  el dia que vaig convocar la plantada davant l’ajuntament, el recordatori al alcalde Sr. Joan Mora del seu compromís davant de la Assemblea de la PAH  un temps abans, de que “cap mataroní sense recursos, es quedaria sense aigua”  per aquest motiu ens varem plantar per que no se’m fes el tall de l’aigua del meu domicili, ni de cap altre que es trobés amb les mateixa situació, en les mateixes circumstàncies.

Immediatament he trucat a les oficines de la la  OSAI demanant per la Sra. Asun Muñoz, la cap dels serveis socials, la persona que ens va atendre i va dir de revisar el meu expedient en la teva presència, després de donar per acabada la mobilització davant l’ajuntament en la conversa amb la secretària de l’alcalde… però en aquell moment estava absent i m’ha atès la seva secretaria la Sra N.F. Li he comentat l’assumpte, de que la companyia em deia que sinó passava a pagar el rebut de l’aigua em tallarien el subministrament…  i m’ha dit que demanaria a una assistent social que es posés en contacte amb la Sra. M.M. la cap de servei d’aigües de Mataró.

Després t’ho he comentat, per què vares intervenir com a mediador en representació de la FAVM. Però si em truquen vol dir o que el Sr Miquel Rey, no ho ha fet saber a la cap del serveis del l’empresa municipal d’aigües que ell presideix, o que no ha complert l’acord a què vareu arribar. Acord verbal, però, en la presencia de la secretaria de l’alcalde, tu i jo i les altres persones presents a la concentració, que escoltaven la conversa aquell matí del dimecres dia 3….

12 de juliol
batalla pels drets : dret a l’aigua
continua…

No han respectat els acords, nomes era una moratòria.
El proper dilluns dia 15, segons Aigües de Mataró em tallaran l’aigua sinó pago el rebut pendent… 
En Miquel Rey, regidor de promoció econòmica i president d’Aigües de Mataró, no ho ha notificat a la cap del servei que diu que la OSAI, els serveis socials de l’ajuntament, no han aprovat la prestació econòmica d’urgència… 
L’acord que varen arribar amb el president Sr J.S.  de la FAVM (federació de associacions de veïns de Mataró) com a mediador, no li han fet cas.
Els serveis socials, que se’n desentenen…

Proposen que me’n vagi a viure amb un familiar…

És greu l’imcompliment, que l’alcalde, Joan Mora fes una promesa davant la assembla de la P.A.H i digués públicament de que: “cap mataroní sense recursos econòmics no es quedaria sense aigua”

Però la lluita per l’aigua, que és un bé imprescindible va lligat amb d’altres drets fonamentals el dels serveis energètics, i de l’habitatge.

Tot plegat a consequència que l’administració ens retalla als que ja no tenim feina, ens treu les prestacions, RMI (pirmi).
S’han fet recursos d’alçada a les administracions de la Generalitat, a la CIRMI,  per haver-me retirat el RMI i a la OSAI,  serveis socials de l’ajuntament per haver rebutjat la PEUS, prestació econòmica d’urgència social.

La burocràcia va molt lenta i el temps passa volant.

No hi ha expectatives de feina…

De com passar en cinc (5) mesos de viure precàriament a estar en exclusió social.

No m’agrada escriure sobre aquests temes, ni haver de plantar-me per exigir els meus drets socials… ara és el què em toca.

#dretalaigua

#dretalsserveisenergètics

#dretalhabitatge

#retalladessocials

#RMI = #PIRMI

noticies relacionades : clica l’enllaç 
Un veí de Mataró es planta davant de l’ajuntament pel dret a l’aigua  



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de retallades per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent