Generació...

la caritat s’ha d’acabar !

Sovint es parla de desafecció política ( ni s’han preguntat els que la exerceixen que) l’han carregat de burocràcia !

Tinc la percepció clara, que  els polítics professionals exerceixen allò de; qui dia passa any empeny i es perden pels passadissos de la burocràcia parlamentaria, comissions i protocols… en el laberint de les pròpies idees i  com rebatre les dels altres, passant el temps i ells són els que viuen en el món en el palauet de la xarrameca cada dia al costat de l’altre zoo.

El Govern, que administra els quartos… – oi que té plena consciència que l’estat ens roba? Doncs ja saben el què han de fer, queixar-se menys i plantar-se, anar per feina i usar l’organisme que ja fa el fet, la pròpia agència tributària…

Oi que s’han posat d’acord en fer declaracions de sobirania ?  

Doncs, no demorin més i passin als fets, l’exerceixen… i ja saben que no cal demanar permís a ningú. Sobirania vol dir sobirania !!

Mentrestant els aturats i sense recursos, per tant dependents dels ajuts, no tenen ajuts, s’els hi retalla i restem en la indefensió, sense feina, aturats i sense possibilitat de trobar-ne. I no donin lliçons d’emprenedoria quan no hi ha crèdit per finançar projectes…  i els que ja tenim una edat, per dir-ho clar; al puto carrer !

No es queixin si es troben una munió de gent davant de casa,  si els marquen, si els hi fan “scratch” a tots, si a tots ! Potser poden dormir tranquils amb una paga d’escàndol, quan els demés tenen el just per pagar els crèdits i les factures o no tenen res. No és demagògia és la realitat !

S’ha demostrat amb la Pah, que quan et prenen el més necessari, els afectats es troben s’organitzen i lluiten. Els han criminalitzat, no el hi han fet cas però han  lluitat i han tingut paciència, n’hi ha que no han pogut aguantar, hi ha hagut suïcidis, morts víctimes del sistema i s’ha vist que no calia ser revolucionari pel dret a l’habitatge. S’ha demostrat que la llei era totalment abusiva, il·legal, fins que algú amb coneixements amb ètica i consciència, ha posat en dubte l’ha posat en dubte.

La plataforma anti-desnonaments, no s’aturarà, si es pot!, si se puede!

i l’exemple com una taca d’oli dóna força a d’altres, aturats i els sense recursos…

S’ha acabat demanar caritat i  les cues a Càritas o Creu roja…

La pobresa no es combat amb caritat, es combat amb jusícia social.

La caritat s’ha d’acabar, és una humiliació !

#RMI ( #PIRMI ) #ATUR #PAH #Sobirania #Política #Societat #Govern #Parlament



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de retallades per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent