Roda de calls

bloc d'enduro

La segona prova del CE d’Enduro vist per les marques

La segona prova del Campionat d’Espanya d’Enduro (CE2012) celebrada diumenge a Antas (Almeria) va tornar a veure la victòria general d’un pilot conduint una moto taronja
KTM
Aquesta vegada la classificació general se la va emportar l’espanyol Cristobal Guerrero, que a més a més fou el primer en E2. En aquesta categoria la segona posició també seria per a KTM de la mà del polonès Taddy Blazusiak.
La marca austríaca també destaca el tercer lloc del germà del guanyador, Víctor, en aquest cas en E1.
Husqvarna
La marca que corre l’equip CH Racing destaca la victòria de l’espanyol Lorenzo Santolino en E1. També fa esment el bon quart lloc del pilot de Torreblanca (Plana Alta), Joan Barreda, en E2.
Gas Gas
La marca catalana lamenta la caiguda del cambrilenc Ivan Cervantes que va veure malmeses les seves possibilitats de guanyar la prova per una caiguda. Amb tot Cervantes va aconseguir un meritori tercer lloc en E2.
Dels que no van patir incidents tant greus destaca el segon lloc del portuguès Gonçalo Reis, en E1. I el quart del pilot de la Illa de Man, Danny McCanney (llegiu la crònica que en fa marca de roba Amped), i el cinquè del català Jordi Figueres, ambdós en la categoria E3.
Husaberg
Tot i que a l’hora d’escriure aquest apunt no han emès la seva habitual crònica es a ben segur que manifestin els bons resultats dels seu pilots. El suec Joakim Ljunggren va guanyar en E3 i va fer tercer de la general,mentre que el català Oriol Mena va ser segon en E3 i quart a la general. I l’espanyol Alfredo Gómez va repetir victòria en Júnior.  Així que la facin l’adjuntarem.
Font: KTM. Traducció automàtica al català i versió original.
Font: Husqvarna. Traducció automàtica al català i versió original.
Font: Gas Gas. Traducció automàtica al català i versió original.
Font: Amped. Traducció automàtica al català i versió original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de CE 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent