Roda de calls

bloc d'enduro

Armand Monleón guanya la primera Endurada de l’any

L’anoienc Armand Monleón (KTM) va ser el guanyador de l’Endurada de Constantí organitzada pel moto-club de la població. Amb aquest resultat el corredor del Marc Coma Junior Team encapçala el campionat , format per set proves.
Kirian Mirabet (E-125), Ramon Quer (Júnior Oberta), Miquel Pujol (Cadet), Laia Manté (Femenina), Arturo Pitarch (Sènior B) i Santiago Roig (Sènior C) foren els altres guanyadors.
Enduret
A Constatní també es va disputar la prova de 85cc d’Enduret que va guanyar Gerard Gómez.
Font: pàgina Federació Catalana de Motociclisme. Notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de CC 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent