Roda de calls

bloc d'enduro

Holcombe domina a Itàlia

El britànic i actual campió del món, Steve Holcombe (Beta), s’ha endut els dos dies del Gran Premi d’Itàlia del Campionat del Món d’Enduro que s’ha disputat durant el cap de setmana a Edolo.

Holcombe va tenir la sort afegida que el fins ara líder d’enduro GP, l’italià Alex Salvini (Husqvarna) hagués de plegar el primer dia per problemes mecànics a la moto degut a que la gasolina tenia aigua. El segon dia, Salvini es mig refaria pujant al tercer lloc del podi, ja que no va poder superar al britànic Brad Freeman (Beta Boano), que va ocupar segon lloc els dos dies. Amb aquests resultats, Holcombe passa a liderar Enduro GP ocupant el lloc de Salvini, ara segon, i seguits de Freeman.

Categories

Els tres pilots també encapçalen les seves categories: Holcombe a E3, Salvini a E2 i Freeman a E1. En Júnior, domini de l’italià Matteo Cavallo (Beta Boano), mentre que a Joves 125cc (Youth) es va veure la doble victòria de neozelandès Hamish McDonald (Sherco), que va ser la sorpresa del cap de setmana al ser el primer pilot d’aquest país en aconseguir una victòria a EnduroGP.

Vídeo Dissabte, 1

Vídeo Diumenge, 2

Font: www.endurogp.org. Primer dia (traducció automàtica al català i versió original). Segon dia (traducció automàtica al català i versió original)

Foto: Steve Holcombe (©endurogp)

Vídeos: EnduroGP



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mundial d'Enduro | s'ha etiquetat en , , , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent