Roda de calls

bloc d'enduro

Cavallo sorprèn a casa i s’emporta el SuperTest del GP d’Itàlia

El junior Matteo Cavallo (Beta Boano) va donar la sorpresa divendres al guanyar el SuperTest del GP d’Itàlia del Mundial d’Enduro. L’italià, actual líder de la categoria Júnior, fou el més ràpid dels 84 pilots que disputen la prova italiana.

A Cavallo el va seguir el seu company d’equip, el britànic Brad Freeman, seguit dels pilots de Gas Gas, el pilot de l’Illa de Man Danny McCanney i el francès Christophe Nambotin.

El SuperTest està patrocinat per la marca Akrapovic que donarà 1.500 euros al pilot que guanyi a final de temporada. La classificació d’aquesta prova l’encapçala l’italià Alex Salvini amb quatre corredors al darrera que poden optar al guardó: Steve Holcombe, B.Freeman, C.Nambotin i D.MacCanney.

El darrer Akrapovic SuperTest es disputarà al GP d’Alemanya, que tancarà el Mundial el cap de setmana del 12 al 14 d’octubre.

Font: www.endurogp.org. Traducció automàtica al català i versió original (english).

Foto: Matteo Cavallo (©endurogp)

Vídeo: EnduroGP



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mundial d'Enduro | s'ha etiquetat en , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent