Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 9 de juny de 2017

J.Tarroux guanya la Trèfle Lozérien

El pilot de Sherco, Jeremy Tarroux va guanyar la XXXI Trèfle Lozèrien AMV, una clàssica de l’enduro de tres dies de durada i que va tenir lloc el cap de setmana del 2 al 4 de juny.

Una de les característiques de la prova és que es fan tres recorreguts en forma de bucle, com un trèvol (d’aquí el nom de la prova, trèfle), d’uns 200 quilòmetres diaris, amb sortida i arribada a la capital de la regió occitana de la Losèra, Mende.
Jeremy Tarroux no ho va tenir fàcil i no fou fins el darrer dia en que va dominar i guanyar la cursa per davant dels pilots de Yamaha, Jamie McCanney i Emmanuel Albepart.
Aquesta és la primera vegada que, tant Tarroux com Sherco, guanyen aquesta clàssica. De fet Jeremy Tarroux porta un inici d’any amb bons resultats en clàssiques ja que és la tercera que guanya després de fer-ho a la Val de Lorraine i la Grappe de Cyrano.
Júnior
La marca occitano-catalana també es pot sentir contenta, ja que a més de que un pilot seu guanyés en la categoria absoluta, també ho va fer en Júnior. Fou Theo Espinasse, que, a més a més, fou quart a la general. Val a dir que els dos primer júnior van anar molt ràpids ja que el segon de la categoria també fou el cinquè absolut, Jeremy Miroir (Husqvarna).
Destacar el bon paper d’una habitual del Mundial d’Enduro, l’australiana Jessica Gardiner (Yamaha), que es va el lloc 49, el que fa que sigui la primera corredora que entra dins del Top 50 de la Trèfle Lozèrien AMV.
Podeu veure més imatges i vídeos al compte de Facebook de la prova.

Font: Sherco Press (traducció automàtica al català i versió original en anglès)
Font: www.trefle-lozerien-amv.com (traducció automàtica al català i versió original en francès)
Foto: Jeremy Tarroux (©J.Suau)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) | s'ha etiquetat en , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent