Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 1 de juny de 2017

Bellpuig, a punt per acollir el Campionat d’Espanya de Motocròs

El Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig acull el dissabte, 3, i el diumenge, 4, el Campionat d’Espanya de Motocròs, que reunirà els millors pilots de les categories Elit-MX1, Elit-MX2, MX125 i MX85. Amb l’organització del Moto Club Segre, la prova, cinquena del Campionat, torna a retre homenatge al desaparegut Josep Armengol, sota el nom de Motocròs de Bellpuig Memorial Josep Armengol.

Durant els dos dies de competició, el circuit de Montperler de Bellpuig estarà a ple rendiment i oferirà als aficionats un autèntic espectacle de motociclisme. El dissabte es realitzaran els entrenaments de totes les categories i una mànega de MX85 i MX125.

El diumenge arribarà l’hora per les categories absolutes i les curses restants pels més joves, amb la disputa d’un total de sis curses, oferint una jornada plena d’acció.

Un campionat disputat

Aquest any està resultant ser un dels més ajustats dels darrers anys. Per tant, serà un Campionat d’Espanya més disputat que mai, amb el mundialista Ander Valentin liderant el certamen per davant de José Butrón a Elit-MX1.

A Elit-MX2 les lesions han propiciat que el campionat no tingui un líder clar. De moment és Simeó Ubach qui lidera per davant de Carlos Macanás.

A la categoria MX125 Sergi Notario, que aquest any suma dos podis al Campionat d’Europa, lidera la provisional del d’Espanya.

Finalment, la categoria MX85 reunirà alguns dels pilots més ràpids d’Europa. És l’actual líder Eddie Jay Wade, per darrer seu Gerard Congost, Albert Fontova, David Braceras i Raul Sànchez.

Presentació

La cursa s’ha presentat a la Diputació de Lleida en un acte on hi han participat el vicepresident tercer de la Corporació, Gerard Sabarich; l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch; el representat territorial d’Esports a Lleida, Joan Segura; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep M. Mañé; el president de la Real Federación Motociclista Española, Àngel Viladoms, i el president del Moto Club Segre i director de la cursa, Lluís Capdevila, entre altres.

El vicepresident tercer, Gerard Sabarich, ha destacat la bona feina feta pel Moto Club Segre treballant amb joves pilots que estan aconseguint grans fites esportives. Així mateix, com a diputat de Patronat de Turisme, Sabarich ha afirmat que “aquests esdeveniments esportius a les nostres comarques repercuteixen en l’economia local i comarcal, dinamitzen el territori i es promociona turísticament”. També ha posat en valor la marca Ara Lleida, molt relacionada amb l’esport i el motociclisme.

En aquest sentit, Joan Segura ha posat en valor la feina feta pel club i per les diferents institucions per garantir un circuit de qualitat i un excel·lent campionat.

L’alcalde Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha anunciat que properament es realitzaran unes obres de millora del circuit Montperler per tal d’impulsar encara més aquesta infraestructura.

Per la seva part, Lluís Capdevila ha declarat que en el moment de la presentació, dimarts, ja s’hi han inscrit 120 participants (132 en aquesta actualització).



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Motocròs Ara Lleida | s'ha etiquetat en , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent