Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 28 de maig de 2017

Josep Garcia, imparable

Josep Garcia (KTM) ha passat de ser la revelació d’Enduro 2 a ser un candidat al títol mundial de la categoria.

Josep Garcia GP Itàlia
Josep Garcia (KTM) . Foto: Future7Media)

El pilot de Súria va aconseguir el seu segon primer lloc de la temporada en el priemr dia del GP d’Itàlia i amb l’inconvenient d’arribar-hi amb poca preparació ja que es va estar malalt durant la setmana (fins i tot va ajornar el viatge per trobar-se malament).

Amb la victòria, Garcia es situa només a 4 punts del líder de la categoria, el finès Eero Remes (TM) que tampoc està disputant la prova italiana amb totes les forces i es va quedar en vuitè lloc.

El pilot de l’Illa de Man, Jamie McCanney (Yanaha) i l’austriac Pascal Rauchenecker (Husqvarna) van a acompanyar Garcia dalt del podi.

EnduroGP

Emocionant també es posa la categoria gran, amb el britànic Steve Holcombe (Beta) aconseguint la primera victòria de la temporada i, de retruc, situar-se líder de la categoria ja que l’australià Matthew Phillips (Sherco) va haver de plegar per problemes tècnics i no va poder puntuar.

Contents deuen estar els italians, ja que a més de la Beta de Holcombe en el primer lloc, van poder veure el tàndem perfecte pilot-moto de la casa, amb Alex Salvini i Beta en el segon lloc del podi. El tercer graó fou pel francès de Yamaha, Loïc Larrieu.

I bon resultat pel català Jaume Betriu (KTM), amb un vuitè lloc que l’apropa als 10 primers de la general.

Els més joves

EN les categories de les promeses de l’enduro, contundent victòria italiana, amb Davide Soreca (Honda) guanyant còmodament (de fet fou el que va aconseguir més marge de diferència de totes les categories) en Enduro Junior.

En 125cc Enduro Youth, Andrea Verona (TM) fou el guanyador i, com Soreca, es manté al capdavant de la classificació.

Font: www.endurogp.org (Traducció automàtica al català i versió original en anglès)

Foto: Josep Garcia (KTM) (©Future7Media)

Vídeo: EnduroGP (enllaç directe)

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2017 | s'ha etiquetat en , , , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent