Roda de calls

bloc d'enduro

José Luis Martínez s’emporta el MX Festival Segre 2015

Va dominar el dissabte i no va deixar opcions el diumenge. El terrassenc José Luis Martínez va guanyar les tres manegues de MX1-MX2 del MX Festival Segre 2015. La prova va tenir l’al·licient de veure corre a diversos velocistes com els germans Márquez, Bradley Smith o Leon Camier.

La prova organitzada pel Moto Club Segre en dos dies, al circuit de El Bosquet de Ponts, va atreure gairebé 110 pilots que es van repartir en set categories: MXAfeccionats, MX1, MX2 (aquestes dues van corre conjuntes), MX50 i MX65 i MX85 (aquestes dues categories també es van disputar de manera conjunta).

El Segre va optar per aquest format ja que la prova, a més de tancar el Campionat Ara Lleida de Motocròs 2015, servia pel Trofeu Moto Club Segre. Així dissabte es van fer els entrenaments i una mànega, mentre que diumenge es va obrir amb unes voltes d’escalfament (warm-up) i es van disputar dues mànegues puntuables.

MXAfeccionats

La categoria més concorreguda va tenir de nou com a clar dominador a José Plaza que es va emportar les tres mànegues. Segon fou Edgar Pérez (amb dos segons i un tercer) i tercer Marc Oliveras (amb un segon, un tercer i un cinquè).

MX1

Al guanyador de la categoria i absolut, José Luis Martínez, el van seguir els velocistes Bradley Smith (amb tres segons) i Leon Camier (amb tres tercers).

MX2

Simeó Ubach van dominar de manera absoluta a MX2, amb tres victòries, a més de quedar segon en la classificació conjunta de MX1 i MX2, darrera de Martínez. La segona posició fou per a Francesc Mataró (amb un segon i dos tercers) mentre que el tercer graó del podi fou per a Marc Márquez (un segon, un tercer i un cinquè).

MX3

Un altre que torna a la pista eventualment (com Martínez) és Xavier Galindo que va dominar a MX3 (amb tres victòries) seguit d’un cas semblant com és Èric Augè que va fer segon (amb dos segons i un tercer). El tercer lloc fou per un habitual de la categoria, Alfred Camps (amb un segon i dos tercers).

MX85

Eric Tomàs fou el clar dominador de la categoria MX85 emportant-se les tres mànegues. Guillem Farrés fou segon (amb un segon i dos tercers) mentre que Adrià Monne va quedar tercer (amb dos segons, la mateixa posició que ocupava en la tercera mànega quan va caure i va acabar sisè).

MX65

La victòria de la categoria MX65 fou per a Daniela Guillen (amb un primer i dos segons). Segon fou Víctor Puig (amb un segon, un tercer i un quart) i tercer Marc Pablo (amb dos tercers i un quart). Destacar la cursa de Pau Migrà que va guanyar la primera i tercera mànega però va quedar quart a la general al no acabar la segona mànega.

MX50

Els més petits, MX50, varen tenir un clar guanyador en Carlos Prats (tres victòries), seguit d’Edgar Gil (tres segons) i Didac Arfelis(tres tercers).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Motocròs Ara Lleida | s'ha etiquetat en , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent