Roda de calls

bloc d'enduro

Estrenen especialitat amb el Motocròs Vila de Bellpuig

Tot i que l’esperit i essència del bloc Roda de calls segueix essent l’enduro, a partir d’ara incorporem una nova secció, una categoria. El motocròs.En principi ho farem centrat en les comarques de Ponent on s’està acabant el Campionat endegat per la delegació de la Federació Catalana de Motociclisme a Lleida: el Campionat Provincial de Motocròs Ara Lleida.

De fet la penúltima prova, el Motocròs Vila de Bellpuig, va tenir lloc diumenge, 6, al Circuit de Catalunya de Montperler a Bellpuig, organitzada pel Moto Club Segre, on una vuitantena llarga de pilots van poder gaudir d’una pista en excel·lents condicions per practicar el motocròs.

Les categories que hi van participar foren MXAfeccionats, MX1, MX2, MX3, MX50, MX65 i MX85.

En la categoria MXAfeccionats, domini de Pol Romero, seguit de José Plaza, i Èdgar Perez en tercer lloc.

En la categoria MX1, el guanyador va ser Sergio Castro, seguit de Pau Majó i Iban Lluís Cabezas en tercer lloc.

En MX2, Simeó Ubach fou el primer. Darrera de Ubach es van classificar David Mateu i Guillem Navas.

Antoni Pujals, en MX3, va tenir la compensació de la victòria d’aquesta categoria. El segon calaix del podi d’aquesta categoria va ser per Alfred Camps i el tercer per Pau Misser.

La victòria final de la categoria de MX85 va anar a mans de Marc Pàmias, acompanyat per Raul Sánchez en segona posició. La tercera posició final va ser per Adrià Monne.

En MX65, Pau Magrià va guanyar. Darrera de Magrià es van classificar David Benítez i Gilen Albisua.

I per últim, en la categoria MX50, Carlos Prat, Èdgar Gil i Didac Arfelis en primera, segona i tercera posició.

La última prova del campionat és disputara a Ponts el dissabte, 19 (amb una entrenaments i una mànega puntuable), i el diumenge, 20 (amb dues mànegues puntuables).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Motocròs Ara Lleida | s'ha etiquetat en , , , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent