Roda de calls

bloc d'enduro

Blazusiak, a punt per una temporada de SuperEnduro «molt intensa i una mica boja»

El campió indiscutible del SuperEnduro, el polonès Taddy Blazusiak (KTM), es a punt per defensar de nou la corona mundial de l’especialitat. Ho farà en una temporada que hi arriba després d’uns mesos retirat per malaltia i on avisa que serà «molt intensa i també una mica boja» amb una forta competència.

Blazusiak ho ha explicat en una entrevista als organitzadors del Campionat del Món de SuperEnduro Maxxis FIM.

El polonès ha explicat el que ha estat un any peculiar. Després de guanyar el darrer Mundial de SuperEnduro, va veure com s’esgotava més del compte en les proves d’enduro i enduro extrem (de fet, ja ho va començar a notar al final de la temporada indoor). Una situació que el va portar a retirar-se temporalment i descansar ja que no es trobava al 100%. En aquesta aturada (coincidint amb la primavera-estiu) Blazusiak agraeix el suport de la seva marca, KTM, que ha estat sempre la seva vora, donant suport.

Des del setembre que torna a corre i ara ja es troba en condicions de competir. I ho farà amb la 250 4T després d’haver-ho fet amb la 300 2T. Pel polonès la 4T s’adapta millor a la seva manera de pilotar i s’hi troba millor.

Preguntat sobre qui veu com a màxim rival i el seu futur en la competició, Taddy diu que no es fixa en els altres, només està pendent de com es troba ell. En termes similars s’expressa quan explica que es veu competint mentre es consideri competitiu i amb opcions de guanyar.

I celebra l’arribada de pilots nord-americans així com que hi hagi un important nombres de motos oficials com a mostra del nivell d’un campionat que es preveu esbojarrat.

Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original – english)

Foto: Taddy Blazusiak (©www.enduro-abc.com)

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de SuperEnduro | s'ha etiquetat en , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent