Roda de calls

bloc d'enduro

Ivan Cervantes i Laia Sanz, oficials KTM 2016

Laia Sanz i KTM
Laia Sanz, dins l’equip oficial de KTM (Foto: Future7Media)

Els catalans Ivan Cervantes i Laia Sanz han estat anunciats com a part de l’equip oficial enduro de KTM, on també hi seran el francès Christophe Nambotin i el britànic Nathan Watson, un nouvingut a l’especialitat des del motocròs. En SuperEnduro i Enduro Extrem manté al multicampió polonès Taddy Blazusiak i al britànic Jonny Walker al temps que incorpora l’espanyol Alfredo Gómez i el nord-americà Taylor Robert.

Enduro

KTM concentrarà els seus esforços en les categories E1 i E2 a més de la categoria Femenina, on Sanz és l’actual campiona, i el Dakar, on la de Corbera va fer el novè lloc de la general i el de Cambrils s’hi ha d’estrenar.

Nambotin i Cervantes encaren el 2016 tot oblidant un 2015 on s’han vist perjudicats per les lesions.

Pit Beirer, director de KTM Motorsport, i Alex Doringer, mànager de la divisió d’Enduro i Ral·li de KTM, creuen que fan una combinació d’experiència i nou talent per afrontar amb garantia la nova temporada. Pel que fa a la tria de categories, Beirer ha dit que concentren els seus esforços en E1 i E2 perquè creuen que són les categories «on hi el futur real de l’esport».

SuperEnduro i Enduro Extrem

Tant o més potent és l’equip de SuperEnduro i Enduro Extrem on, a més comptar amb el millor i un dels millors especialistes com són Taddy Blazusiak i Jonny Walker, s’han reforçat a un altre gran especialista com és Alfredo Gómez i l’aposta per Taylor Robert, que també disputarà alguna prova del Mundial d’Enduro.

Pels responsables de KTM el SuperEnduro i l’Extreme permeten un apropament del públic i estan creixent cada vegada més en popularitat. Una raó per haver preparat un equip de luxe.

Relacionat amb els equips oficials, tan d’enduro com altres especialitats, el principal patrocinador continuarà essent Red Bull.

Font: KTM

Foto: Ivan Cervantes (©Miquel Bresolí)

Foto: Laia Sanz (©Future7Media)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.