Roda de calls

bloc d'enduro

Per a seguir tots (o gairebé) els campionats

La web Enduro21.com ha fet un apunt on fa un llistat dels calendaris de diversos campionats d’enduro. De moment n’hi ha sis. Els de França, Itàlia, Alemanya, el Regne Unit, els EUA i Suècia.

Els més primerencs són els nord-americans que comencen el 7 de febrer, una setmana abans que els italians, mentre que la resta ho fan entre març i abril. Els que acaben més tard són els britànics que allarguen el campionat fins el 20 de novembre.

Els suecs són els que fan menys proves, 5, i dies, 6. Els italians també en fan 5, de proves, però fan 8 dies. Els alemanys han programat 7 proves que sumen 9 dies. Els mateixos dies que els nord-americans tot i que repartit en el mateix nombre de proves, 9, ja que són d’un dia. Els francesos tot i fer només 5 proves, disputen 10 dies, es a dir, totes de dos dies. Per últim, els britànics són els que disputen més dies, 11, repartits en 6 curses.

També hi ha les dates dels ISDE 2016 que es faran de l’11 al 16 d’octubre a Navarra.

Val a dir que els responsables d’Enduro21.com deixen la porta oberta a aportacions de nous calendaris.

 

Font: www.enduro21.com (Traducció automàtica al català i versió original – english)

Foto: Sortida GP de Catalunya 2014 (©Miquel Bresolí)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General | s'ha etiquetat en , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent