Roda de calls

bloc d'enduro

Jaume Betriu guanya el Campionat d’Espanya d’Enduro

Jaume Betriu (Husqvarna) s’ha emportat la general del Campionat d’Espanya d’Enduro a més de la seva categoria, E2, després d’ocupar el primer lloc, dissabte, i el segon, diumenge, a l’Enduro d’Igualada-els Hostalets de Pierola que tancava el calendari de competició.

La prova anoienca, però, fou dominada pel pilot de Gas Gas, Jonathan Barragan que va guanyar la general (i la seva categoria, E3), seguit de Jaume Betriu qui, com hem dit, dissabte ja es va adjudicar el campionat.

Per categories destacar el segon lloc d’Ivan Cervantes (KTM) a E3 o el de Josep Garcia (Husqvarna) a E1. En Júnior Open, domini dels germans Quer, Ramon i Jordi (Beta Trueba), seguits de Sergi Casany (KTM) que també guanyaria en 125 cc Sub-21.

La part negativa se la endur Kirian Mirabet (KTM) que es va quear sense opcions al títol d’E1 al prendre mal en un peu el segon dia que el va obligar a abandonar (tot i que va rodar una estona lesionat.

En la resta de categories els que van pujar al més alt del podi foren Enric Francisco (TN Junior), Christian Ardevol (Sènior B 2T), Adrià Costa (Sènior B 4T), David Gómez (Sènior C 2T), Pere Rubio (Sènior C 4T), Josep Marsal (Màster)i Mireia Badia (Féminas).

Font: RFME (Traducció automàtica al català i versió original -español)

Foto: Jaume Betriu (Husqvarna) (©Miquel Bresolí)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de CE 2015, General per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent