bloc d'enduro

Jonny Walker guanya el Fast Eddy en el retorn de Blazusiak

Jonny Walker
Imatge d’arxiu de Jonny Walker en el passat Mundial de SuperEnduro. (Foto: Future7Media)

El pilot de fàbrica del Red Bull KTM Jonny Walker va guanyar (comunicat de premsa de Walker en pdf) diumenge el Fast Eddy Extreme Enduro al Stafford County Show Grounds, al Regne Unit.

Ho va fer en una prova que va suposar el retorn del seu company d’equip i le millor corredor de l’especialitat, Taddy Blazusiak qui ha estat uns mesos retirat pel debilitament que li ha ocasionat el virus d’Epstein Barr.

Walker va fer una cursa impecable amb dues victòries i un segon lloc en les tres mànegues de la mateixa. El va seguir David Knight, amb un 3-2-3, mentre que el tercer lloc del podi fou per Blazusiak, amb un 2-7-1 (en la segona mànega va tenir una enganxada amb una altra moto i va perdre les opcions de lluitar per la victòria).

Els pilots van destacar la qualitat de la pista que s’havia creat per disputar la prova que es van plantejar com un entrenament pel Mundial de SuperEnduro que començarà el 5 de desembre a Lodz (Polònia).

Un parell de curiositats

Knight va disputar la prova amb una dos temps, una 250, un fet poc habitual en ell.

I les cinc primeres posicions foren ocupats per KTM, amb els britànics Paul Bolton i Jonathan Richardson, en el quart i cinquè lloc.

Fotografia: Jonny Walker (Future7Media)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) | s'ha etiquetat en , , per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent