bloc d'enduro

La Clua tanca el Campionat de Catalunya d’Enduret

Francesc Aguilar (85 cc)
Francesc Aguilar va guanyar a la categoria de 85cc

Diumenge va tenir lloc, a les instal·lacions esportives de la Clua de Bassella, el quart enduret de nens en aquesta localitat i darrera prova del Campionat de Catalunya d’Enduret (crònica de la FCM).
L’organització del Moto Club Segre va comptar amb la participació d’una setantena de pilots repartits en set categories diferents, 50cc, 65cc, 85cc, Oberta, Fèmines, Clàssiques A i Clàssiques 80.
L’enduret és va iniciar a les 10 del matí i tots els participants van realitzar 3 voltes al recorregut.

Els podis de les categories van ser: En la categoria 50cc, Eyal Efroni va endur-se el primer premi, seguit de Bruno Miro i Nahuel Santamaria. Marc Pablo, Pau Conesa i Saulo Sumoy van ser els millors en 65cc. En la categoria de 85cc, el primer esglaó del podi va ser per Francesc Aguilar, en segon lloc Gerard Mercader, seguit per Albert Fontova. El guanyador de la categoría Open va ser Sergi Conesa, Xavier Arenas en segon lloc i Albert Pous en tercer lloc. El primer calaix del podi de la categoría Fèmines va ser per Mariona Valero, seguida de Ingrid Macia i Mireia Banus.
Joan Navarrete Estevez, Felix Moyes Montalban i Antoni Navarrete Perez van
ser els millors de la categoría Clàssiques A. I per últim, en la categoria de Clàssiques 80, Genis Cuadros i Ramon Font van aconseguir el primer i segon esglaó del pòdi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Enduret per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent