Josep Pastells

Inventari de sensacions

Un repte, potser un destí (63)

Avui m’he assabentat que, entre els pocs lectors que té aquest bloc (uns seixanta o setanta diaris, segons les estadístiques), n’hi ha uns quants que em coneixen molt bé. Parlo de la meva germana (Marta), del meu pare, en Joan, i de la meva mare, la Roser, que si figura en darrer lloc és només per una qüestió de simetria i perquè intueixo que aquest és l’ordre de lectura habitual. Primer la Marta mira el bloc i, de tant en tant, imprimeix unes quantes pàgines que acaben a les mans d’en Joan i, finalment, a les de la Roser, que més d’un cop, em temo, deu rondinar alguna cosa així com “bestieses”. Mai no m’havia imaginat que ningú de la meva família llegís el que escric per Internet, però ara que ho sé em sento un pèl més controlat però alhora estimulat, perquè sempre és bo obrir vies de comunicació, siguin les que siguin. Voldria que aquestes línies d’avui, absolutament casolanes, serveixin de salutació i agraïment a les tres persones citades. Fins ben aviat, que ja només em queden dos dies de feina!

 

Aquesta setmana, ho admeto, estic un pèl mandrós amb el córrer. Avui m’hauria hagut de llevar d’hora, però al final m’he deixat seduir per la calidesa dels llençols. Com a càstig, aquest vespre faré un parell de quilòmetres més dels previstos, uns dotze.

Jo també t’estimo (18)

 

Més d’un dia em despertava amarada de suor, amb el rostre congestionat per les llàgrimes. Acabava de somiar que la nostra relació es consumia en un foc perillós, que l’Agnès volia abandonar-me. Van anar passant els dies i els somnis es repetien cada cop amb més insistència, però tot i això no deixava de pensar en la seva tornada, en que el nostre amor tornaria a reproduir-se amb aquella meravellosa transpa­rència original o, com a mínim, amb alguns dels seus atributs essencials… Prou! En qualsevol història és legítim inventar, mentir, basar-se en la imaginació, però ara no m’interessa elucubrar, sinó cenyir-me als fets. La resta és irreal, insignificant.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.