Roda de calls

bloc d'enduro

Cervantes puja als Sis Dies de l’Argentina. Betriu i Garcia mantenen posicions

Ivan Cervantes (KTM). (Foto: FIM ISDE2014) Ivan  KTM). (Foto: FIM ISDE2014)

A meitat dels Sis Dies Internacionals d’Enduro (ISDE) de l’Argentina, amb seu a San Juan, els pilots de casa segueixen amb un paper destacat.

Sobretot Ivan Cervantes (KTM) que ha pujat una posició en la categoria E3 i ja és segon. El de Cambrils va a més i amb ganes d’aconseguir una victòria que li tregui del mal gust de la lesió que li va impedir guanyar el Mundial.

Sensacional també el paper de Jaume Betriu i Josep Garcia, els dos amb Husqvarna. Betriu es manté ferm en el quart lloc d’E1 i atent a poder pujar al pòdium de la categoria. Garcia ha baixat dues posicions en la mateixa categoria però es manté setè de la mateixa i en el mateix minut que el cinquè, un lloc pel que manté totes les opcions d’aconseguir.

Els francesos Christophe Nambotin (KTM) i Pierre-Alexandre “Pela” Renet (Husqvarna) dominen les categories E1 i E2. A E3 és l’australià Toby Price (KTM) el més ben classificat. La també australiana Jessica Gardiner (Sherco) domina la categoria femenina.

França és la primera al Trofeu Mundial (World Trophy) seguida dels Estats Units i Espanya (on corren els pilots catalans). El Trofeu Júnior el lidera els Estats Units seguit de Suècia i França. Austràlia lidera el Trofeu Femení, seguida del Canada i els Estats Units.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent