Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 8 de maig de 2014

K.Mirabet disputarà el GP de Grècia amb el suport de Farioli

El català Kiriam Mirabet disputarà la tercera prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014) dins de l’equip de suport KTM de Fabio Farioli.
El júnior de l’equip de Marc Coma ocuparà el lloc de l’espanyol Victor Guerrero, lesionat a l’inici del Mundial i que ha decidit no disputar la prova grega.
A hores d’ara, Mirabet és el desè de la categoria Júnior.
GP de Grècia
La incorporació de Mirabet en un equip satel·lit de KTM és una de les novetats del GP de Grècia que es disputa de divendres a diumenge a Kalambaka, una zona situada a la zona de Meteora. Això fa que s’hagi arribat a un acord de patrocini amb la UNESCO, no en debades la cursa es disputarà als peus d’una zona declara Patrimoni Mundial.
Més absències
L’absència per lesió de Guerrero no serà la única. Un dels equips més damnificat és Husqvarna que ha vist com dos dels seus pilots destacats, el suec Joakim Ljunggren (E3) i el pilot de l’Illa de Man, Jamie McCanney (Júnior) no aniran a terres hel·lèniques. Ljunggen arrossega la lesió que es va fer a Solsona i McCanney s’ha lesionat entrenant
Tot a punt, doncs, que per una cursa on els grecs hi seran presents amb 14 pilots, així com el gal·lès Jamie Lewis (Husqvarna MPS Racing) un nouvingut a E2 que ha sorprés a tothom ocupant la vuitena posició.
font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Kirian Mirabet (©Miquel Bresolí)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2014 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent