La primera, per I.Cervantes i L.Sanz, amb A.Meo i C.Nambotim

Els catalans Ivan Cervantes  (KTM) i Laia Sanz (Honda) han pujat al més alt del pòdium en el primer dia del AMV GP de Catalunya, prova inaugural del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014), que s’ha disputat dissabte a Solsona.
E3
Cervantes ha dominat en el seu retorn en la categoria E3, tot i que no ho tindrà fàcil ja que en el seu propi equip té al que avui ha estat el màxim rival, l’australià  Matthew Phillips. El tercer lloc ha estat pel jove francès Mathias Bellino (Husqvarna).
Femenina
Més contundent ha estat, però, la victòria de Laia Sanz. La de Corbera de Llobregat només ha cedit a la primera especial. La resta, sempre la primera. L’única especial que no ha guanyat ho ha fet la britànica Jane Daniels (Husqvarna) mentre que el tercer lloc ha estat per l’australiana Jessica Gardiner (Sherco). Rosa Romero (KTM) ha pogut acabar mentre que Arantxa Belda (KTM) s’ha retirat en la setena especial.
E1
El canvi de cromos de KTM ha sortit bé. A banda del resultat de Cervantes, en E1 el francès Christophe Nambotin ha guanyat tot i que amb el seu company d’equip, l’espanyol Cristobal Guerrero, ben empegat. El tercer lloc ha estat pel francès Jeremy Tarroux (Sherco) mentre que el catala Jaume Betriu (Husqvarna) s’ha quedat a molt poc de pujar al pòdium. 
E2
Si a E1, l’any passat, Antoine Meo (KTM) era ràpid, enguany, a E2, ho segueix sent. De fet la categoria que es presenta com a més competida ha estat la més ràpida i els seus tres primers classificats, els francesos Meo, Johnny Aubert (Beta) i Pierre Alexandre Renet (Husqvarna) també ho són de la general. L’actual campió, l’italià Alex Salvini (Honda) prou ha fet amb corre, amb un dit lesionat. Ha quedat sisè, just darrera del català Oriol Mena (Beta) que ha fet un bon resultat amb una moto que ben just han estat presentats. 
Diumenge, més.
Foto: Ivan Cervantes (©Miquel Bresolí)
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *