Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 5 d'abril de 2014

El Super Test de Solsona, per a J.Aubert

El francès Johnny Aubert (Beta) s’ha emport l’ovació més gran de les 6.000 persones que han assistit al primer KTM Super Test, el GP de Catalunya d’Enduro a Solsona. El Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014) ha començat.
L’organització, a càrrec del Motor Club Solsonès i el Club SIP Sport de Bassella, ha situat el circuit del Super Test al camp de futbol Arrels.
L’ambient l’ha començata a escalfar l’italià de la Copa Jove FIM 125cc, Davide Soreca (Yamaha), que, tot i corre en la categoria més jove, ha marcat el millor temps tots els júnior.
Dels seniors ha estat l’espanyol Cristobal Guerrrero (KTM) qui ha donat un toc d’atenció amb un 1’03”46… fins que Aubert ha demostrat que, amb la Beta, enguany donarà guerra. 1’03’14. L’altre graó del pòdium ha estat per a Antoine Meo (KTM).
En categoria Femenina el millor temps ha estat per la britànica Jane Daniels (Husqvarna) mentre que en Júnior ha estat per a l’italià Giacomo Redondi (Beta).
D’aquí unes hores, a les 9 del matí, les motos tornaran a rodar.
Font: www.enduro-abc.com (versió original)
Foto: Johnny Aubert (©enduro-abc.com) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2014 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent