Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 2 d'abril de 2014

L.Sanz, a pel tricampionat

Doble campiona del món, la catalana Laia Sanz (Honda) es presenta a Solsona amb ànim d’aconseguir el tercer títol (i consecutiu) el que la situaria com la corredara amb més Campionats del Món d’Enduro (els altres dos els té la retirada Luduvine Puy)
La corredora de Corbera de Llobregat, però, tindrà davant destacades rivals que miraran de pujar al més alt del pòdium.
La més ben posicionada és l’actual sots-campiona, la britànica Jane Daniels (Husqvarna), la única que va guanyar Sanz en competició l’any passat, tot i que no cal oblidar la tercera del pòdium, l’australiana Jessica Gardiner (Sherco).
La representació francesa  l’encapçalen Juliette Berrez (Yamaha), quarta l’any passat, i l’actual campiona francesa Geraldine Fournel (Sherco).
També hi trobaren habituals com l’australiana Jemma Wilson (Yamaha) o la sudafricana Toni Jardiner (KTM); el retorn de corredores com la sueca Jessica Jonsson (Kawasaki) o les franceses Samantha Tichet (KTM) i Marion Gimbert (TM), i nouvingudes coma la sueca Amanda Elvin (Husqvarna) i la finesa Martia Nyqvist (Yamaha).
I a falta de veure la llista d’inscrits, a Solsona es possible que hi veguem a la catalana Rosa Romero (KTM).
Font: enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Laia Sanz (©enduro-abc.com) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2014 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent