Cervantes s’emporta l’Extrema… i la Clàssica de la Bassella Race 1

El català Ivan Cervantes (KTM)  s’ha presentat a Bassella amb ganes de revalidar la victòria de l’any passat a la Race 1.
I ho ha fet de manera sorprenent. Per una banda guanyant la Xtreme del dissabte, el que li dóna el primer lloc de la graella de diumenge.
I per altra, sorprenent a tothom amb la seva participació (i victòria) en la Clàssic Race.
El pilot de Cambrils ha arrancat últim però ha superat als altres 24 pilots i s’ha imposat al jove, 16 anys, Albert Pons (Montesa) i Fernando de Portugal (Yamaha)
Xtrem
Tornant a la Xtreme, Xavi León (Husqvarna) ha estat el més ràpid però ha estat superat per Cervantes i Taddy Blazusiak. Els pilots de Gas Gas, Antoine Basset i Oriol Mena completen els cinc primers llocs que formen la primera línia de sortida.
Infantil
En les curses infantils, la categoria Cadet ha estat per Alex Iscla (KTM), seguit de Marc Tarragona (TM) i Sergi Castillo (KTM).
I en la categoria Juvenil el primer lloc l’ha aconseguit Albert Fontova. Darrera seu, Valeri X. Mascarilla i Gerard Mercader, tots tres amb KTM.
Ara a espera fins diumenge, dia 16, on, a partir de dos quarts de deu del matí, més de 1.100 corredors disputaran la V Bassella Race 1.
Font: Bassella Race 1 (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Ivan Cervantes clàssic (©Bassella Race 1) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *