Roda de calls

bloc d'enduro

A punt la Bassella Race 1 més multitudinària

1.115 pilots repartits en 7 categories: Amics (435), Elit (35), Sènior (160), Júnior (60), Clàssic (20), Infantil (16) i Afició (389) disputaran la Bassella Race 1 més multitudinària dels seus cinc anys d’història, que es posa al capdavant d’aquests tipus de proves a Europa.
Cervantes i la resta
El català Ivan Cervantes correra amb la intenció de revalidar la victòria de l’any passat i no ho tindrà fàcil. A la graella de sortida es trobarà amb Taddy Blazusiak, Jaume Betriu, José Manuel Pellicer o tot l’equip oficial de Gas Gas amb Oriol Mena, Arnau Solà, Jonathan Manzi, Antoine Basset i Loïc Minaudier. També hi serà Laia Sanz to i que disputarà la cursa en la categoria Sènior. Amb tot la catalana disputarà la Xtreme del dissabte.
Recorregut renovat
Com ja es va dir, la meitat del recorregut serà nou pujant cap a Oliana. A les instal·lacions del SIP Basella no hi faltaran les habitals parades de les marques de motos i complements, amb demostacions dels seus productes.   
Dissabte, dia 15, es disputa les curses Infantil ,Clàssic i la Xtreme a més de la presentació de la prova del Mundial d’Enduro que es disputarà a Solsona el 4 i 5 d’abril.
Diumenge, dia 16, es correra la Bassella Race 1, a més d’un miler de corredors.
Foto: Sortida de la categoria Amics (©SIP Bassella) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent