Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 18 d'abril de 2013

Laia Sanz, única europea als X Games de Brasil

La catalana Laia Sanz (Gas Gas) és la única corredora europea que disputarà els Summer X Games que es fan avui a la ciutat brasilera de Foz de Iguaçú.
Sanz hi va convidada pels organitzadors, la cadena de televisió nord-americana ESPN. La llobregatina s’ha mostrat satisfeta de que hagin pensat en ella. De fet, l’any passat, ja fou convidada en la prova que es va fer a Barcelona, però no hi va poder participar al coincidir amb una prova dle Mundial d’Enduro.
Rivals
Tot i el seu magnífic palmarès, Laia Sanz tindrà que lluitar amb rivals molt difícils i, fins i tot, més acostumades que ella a disputar aquest tipus de proves extremes. Així a la graella de sortida hi tindrà la nord-americana Maria Forsberg, amb dues medalles d’or en aquest competició, la canadenca Chantelle Bykerk, amb un bronze en la darrera prova disputada als Estats Units, o la pilot de motocròs, la porto-riquenya  Tarah Geiger, entre altres.
Cal recordar que, fa un mes, Sanz va disputar i guanyar el Super Enduro de Tours.

Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Laia Sanz al SuperEnduro de Tours (©ABC Communication)
 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent