Roda de calls

bloc d'enduro

Primer dia del GP de l’Argentina , en vídeo

Ens hem saltat el segon dia del GP de Xile, l’inici del Campionat de Catalunya i alguna cosa més. Ja ho recuperarem en els propers dies.
De moment us deixem amb un vídeo, resum del primer dia del GP de l’Argentina del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2013).
L’italià Alex Salvini (HM Honda) és la revelació de l’inici de campionat, amb una nova victòria a E2, i es presenta com un ferm candidat a la categoria més disputada.
En canvi en E1 i E3, KTM amb els actuals campions, Antoine Meo (E1) i Christophe Nambotin (E3), no deixen massa opcions als seus rivals, si més no en aquest primer dia argentí.
Pel que fa als catalans, Ivan Cervantes (KTM) li falta aquell punt que el situi damunt del pòdium, tot i que manté totes les opcions en una categoria tant oberta com E2.
I Oriol Mena (Husaberg) es troba en un interessant sisena posició general tenint en compte que enguany estrena categoria.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent