Roda de calls

bloc d'enduro

Canvis als equips de ral·li

Una setmana de moviments i canvis en el món del ral·li.
Per una banda la dominadora dels darrers anys, KTM, ha anunciat una remodelació del seu equip de ral·li, que s’anomenarà Red Bull KTM Factory Racing, on ni hi és el francès, resident a Andorra, Cyril Despres. De fet per la xarxa es dóna gairebé per fet el seu fitxatge per HRC (Honda)  
El nou equip l’encapçala el català Marc Coma, tricampió al Dakar i actual campió del món de Cros Country. Al d’Avià l’acompanyarà el portuguès Ruben Faria (segon al darrer Dakar) i el nord-americà Kurt Caselli, substitut de Coma en el darrer Dakar. També es donarà suport, amb equipament oficial, al xilè Francisco “Chaleco” López.
En el comunicat de KTM agraeix la participació de Cyril Després i li desitja sort en el futur. Qui no hi surt esmentat és el maresmenc Joan Pedrero, ni per bé, ni per mal.
Speedbrain i BMW, final amistós
Per altra banda, un altre dels equips més destacats del món del ral·li, el Husqvarna Speedbrain, deixa d’existir com a tal.
La raó, la venda de Husqvarna, per part de BMW, a Pierer Industrie AG (propietari de KTM).
El comunicat parla d’un final parlat i amistós, on es posa punt i final a una relació iniciada el 2006 (en enduro) i el 2011 en ral·li.
ISO per Speedbrain
La voluntat de Speedbrain, però, es seguir en el món del ral·li, amb el planenc Joan Barreda i el portuguès Paulo Gonçalves. De fet acaben de rebre un certificat DIN ISO 9001, que acredita l’equip de curses així com el desenvolupament, la producció i les vendes de motos de cursa homologades. I en seu comptes de twitter i facebook, Barreda confirma la seva permanència amb Speedbrain i que a Abud Dhabi es començarà a veure el nou equip.
Fons: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Speedbrain -Trencament BMW i Speedbrain- (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Speedbrain -Certificat ISO- (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Marc Coma encapçala l’equip Red Bull KTM Factory Racing (©Edmunds, J. KTM Images)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ral·lis per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent