Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 6 de març de 2013

E1: Meo vs. Salminen

Un altre repàs a deu dies de l’inici del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM 2013 (EWC 2013), ara en la categoria petita, Enduro 1 (E1).
Els organitzadors del Mundial preveuen un duel entre l’actual campió, el francès Antoine Meo (KTM), que va dominar l’any passat de manera gairebé absoluta, i l’octacampió finès Juha Salminen (Husqvarna), que torna a una categoria on s’hi troba especialment còmode.
Entre els que es poden ficar pel mig hi ha els seus companys d’equip. L’espanyol Cristóbal Guerrero (KTM), que té l’inconvenient d’estar recuperant-se d’una lesió, i el finès Matti Seistola (Husqvarna) que correra sense la pressió de ser el líder de l’equip.
En aquest Top 5 també situen l’italià Thomas Oldrati que defensarà els colors de Husaberg i voldrà millorar el tercer lloc de l’any passat.
En un altre grup situen pilots amb opcions de guanyar dies i amb canvis de marques. De fet Simone Albergoni (HM Honda) és l’únic que va poder guanyar un dia l’any passat a Meo (a banda dels que va abandonar). I és l’únic que manté moto. 
El finès Eero Remes defensarà TM; el francès Jeremy Joly correrà amb l’equip Johansen MPE i Honda. I quan es recuperi d’una lesió a l’espatlla, el també francès Jeremy Tarroux serà l’oficial Sherco.
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Antoine Meo, actual campió d’E1 (©Edmunds,J. KTM Images) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent