Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 6 de març de 2013

Els quatre mosqueters d’E2

Amb aquest títol els organitzadors del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM 2013 (EWC 2013) encapçalen l’article dedicat a la categoria Enduro 2 (E2).
En primer lloc posen l’actual campió del món, el francès Pela Renet (Husaberg) i, evidentment, la referència de la categoria.
El segon de la llista, però, és el català Ivan Cervantes al que el seu retorn a KTM el situen al capdavant de les apostes per l’únic títol mundial que li falta.
Edit: adjuntem un enllaç al facebook dels organitzadors on han fet una enquesta que dóna el 38% dels vots a Renet i el 31% a Cervantes. 

En tercer lloc hi surt un renovat David Knight que enguany ha decidit muntar el seu equip canviant la taronja KTM per la vermella Honda a més de deixar E3.
Per últim, i no per això el darrer, un altre francès, Johnny Aubert, company d’equip de Cervantes, que voldrà mantenir la línia ascendent de la darrera part de la passada temporada i lluitar per un nou títol.
Fora d’aquest quartet però també amb força opcions hi trobem un altre català, Oriol Mena que també ha passat d’E3 a E2, seguint defensant, això sí, el colors de Husaberg.
L’acompanyen altres pilots com l’italià Alex Salvini (HM Honda) un dels candidats a reptar als quatre primers; el francès Antoine Basset (Yamaha) amb ganes de millorar el sisè lloc final de l’any passat; l’espanyol Lorenzo Santolino que defensarà els colors de Husqvarna a la categoria; l’italià Oscar Balletti, amb un equip satèl·lit de KTM i amb ànims per repetir el bon inici de l’any passat… i sense la lesió posterior. També el britànic Jordan Rose (TM) entre els esmentats seguit d’un grup de joves pilots o nouvingut, com el català José Luis Martínez (Gas Gas) que passa del motocròs a l’enduro de primer nivell.  
La primera resposta, el 16 i 17 de març a Talca (Xile).

Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original)  
Foto: Ivan Cervantes vol que els seus rivals només li vegin l’esquena (©Alfons Pino
/www.fotomotoresport.com)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent