Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 4 de març de 2013

D.McCanney, la sorpresa a Sant Jaume de Galícia

La marca catalana Gas Gas ha sortit satisfeta de la prova inaugural del Campionat d’Espanya d’Enduro 2013 celebrat el cap de setmana a Sant Jaume de Galícia i organitzada pel Moto Club Movete Na Moto.
I es que el pilot de l’Illa de Man, Danny McCanney ha estat la sorpresa de la doble jornada endurista.
La prova ha vist com el jove britànic (disputarà el Mundial Júnior)  ha dominat la categoria E3, adjudicant-se els dos dies. A més a més dissabte va fer el quart lloc a la general i diumenge el segon.
Uns resultats que s’han completat amb la millora dia a dia del seu fitxatge estrella d’enguany, el sots-campió d’E1, el francès Rodrig Thain. 
També competint a E3 , el primer dia Thain no va passar del sisè lloc però diumenge s’ha situat segon en E3 i tercer de la general.

School of Champions
L’Escola de Campions de Gas Gas ha començat amb bon peu. A banda de l’excel·lent resultat de McCanney, el xilè Diego Rojas va fer tercer el primer dia en Júnior Open i ha pujat al més alt del pòdium el diumenge. El seu compatriota Esteban Lanz també ha fet uns bons resultats: el primer dia, segon en Júnior Open sub-21 (quart en la general Júnior Open) i el segon dia tercer (i setè).

Retirats
Qui no han tingut un bon cap de setmana han estat els catalans Arnau Solà (E1) i  José Luis Martínez (E2).
Una caiguda ha fet que l’espatlla de Solà, de la que feia poc que s’havia recuperat d’una lesió, s’hagi ressentit i l’ha obligat a abandonar.
Per la seva part Martínez també ha caigut i s’ha fet mal en un peu, el que l’ha obligat a plegar.

Gas Gas Enduro Challange
Pel que fa al programa de suport a corredors amateurs destaca la primera posició en Màster del català Paco Izquierdo, mentre que l’espanyol Constantino Pérez ha  fet un segon i un primer lloc en Sènior B 2T.
Font: Gas Gas
Foto. Danny McCanney (©Gas Gas)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Gas Gas per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent