Roda de calls

bloc d'enduro

I.Cervantes s’emporta la Bassella Race 1

El català Ivan Cervantes (KTM) ha dominat i s’ha endut la IV Bassella Race 1. El de Cambrils ja va guanyar dissabte la Xtrem i avui diumenge s’ha imposat al guanyador de l’any passat, el suec Robert Kvanrström (Beta) amb qui ha estat frec a frec fins gairebé el final de la prova. El tercer lloc del pòdium ha estat pel sots-campió del món d’E1, el francès Rodrig Thain que s’estrenava amb la Gas Gas en cursa a camp obert. Una mala sortida li ha tret bona part de les opcions de millorar el resultat.
Sènior
El dakarià Nani Roma (KTM) s’ha imposat en la categoria Sènior, seguit de prop de Ramon Falguera (Sherco) i Edgar Baró (Suzuki).
Júnior
Josep Garcia (Husqvarna) ha dominat la seva categoria a més de fer una cursa que l’ha portat a situar-se entre els 20 primers de la general. Robin Graube (Gas Gas) i Gerard Brun (KTM) l’han acompanyat al pòdium.
Amics
La concorreguda categoria Amics a tornat a tenir, per quart any consecutiu, a Xavier Castey (Gas Gas) com a guanyador, seguit de Sergio León (Husaberg) i Tomàs Cantons (Gas Gas)
Femenina
La recent campiona d’Espanya de Cros Country, Arantxa Belda (KTM) ha estat la primera de la categoria en que també ha participat i ha acabat Laia Manté (Husaberg).
Clàssiques
Jordi Esteve i la seva Rieju del 1988 han estat els guanyadors de la categoria seguit per Toni Camí (Montesa) i Carles Salinas (Bultaco).
La prova organitzada pel Club SIP Sport obre la temporada de la Super Enduro Challange (SECH). 
La propera prova serà la X-Race que es disputarà al Circuit Motorland Aragón els dies 23 i 24 de març.
Font: Bassella Experiences (Traducció automàtica al català i versió original)

Foto: Ivan Cervantes, guanyador de la IV Bassella Race 1 (©Alfons Pino. www.fotomotoresport.wordpress.com



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent