Roda de calls

bloc d'enduro

Els enduristes, protagonistes de la festa del MC Segre

Ivan Cervantes, Jaume Betriu, Ramon i Jordi Quer foren alguns dels protagonistes de la festa anual del MC Segre celebrada fa uns deu dies a Ponts (la Noguera).
Els pilots d’enduro van assistir a un acte en que hi van participar un centenar de persones i on també es van lliurar els premis del Trofeu Social de Motocròs i la Challange Yamaha.
L’acte també va servir perquè Lluís Capdevila, president del MC Segre, reivindiques la tasca promocional que porta a terme el club (amb l’ajuda de patrocinadors). 

També es va queixar de la negativa de la RFME perquè el Segre pugui organitzar una prova del Campionat d’Espanya. Capdevila va recordar l’experiència en organització d’enduros que té el club que presideix, entre aquests, tres proves del Campionat del Món, la darrera fa un parell d’anys. 
III Hores de Resistència de Ponts
Tot just tancat el 2012, el MC Segre inicia diumenge, dia 27, l’activitat esportiva amb la celebració de les III Hores de Resistència de Motocròs de Ponts. Al circuit del Bosquet a les onze del matí. Entrada gratuïta.
Foto: Pilots guardonats del MC Segre (©Josep M. Pàmies) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent