Roda de calls

bloc d'enduro

Gas Gas porta la seva escola de campions al Mundial

La marca catalana Gas Gas portarà la School of Champions al Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2013).
Els pilots, que també disputaran el Campionat d’Espanya (CE 2013), ho faran dins l’estructura de competició de l’equip Oriol Pons. La nova estructura esportiva tindrà com a director d’equip (team manager) a Sergi Durán i com a director esportiu (motorsport manager) a Santi Navarro.
Mundial Júnior
El pilot de l’Illa de Man, Danny McCanney (tercer al Mundial Júnior -EJ- 2012) tornarà a disputar la categoria amb l’objectiu de guanyar-lo. El britànic tindrà de company el xilè Diego “Toro” Rojas que va tenir una destacada actuació en els passats ISDE d’Alemanya. A més del Mundial, també disputaran el Campionat d’Espanya amb l’EC 300 R. Per altra banda el pilot de l’equip Oriol Pons, Arnau Solà correrà amb la Gas Gas EC 250 F 4T.
Copa Júnior
Gas Gas també tindrà representació a la Copa Júnior (EY) amb una de les promeses de l’enduro xilè, Esteban Lanz (16 anys) que també disputarà el Campionat d’Espanya Júnior 125 amb la nova EC 125 R.
La School of Champions també porta al guatemalenc Oscar Berhancourt que participarà a l’Espanyol d’Enduro, tot i podria disputar alguna prova d’E2 del Mundial amb una CE 250 R.
Suport oficial als privats
Per altra banda, i encarat al Campionat d’Espanya, Gas Gas engega l’Enduro Challange. La iniciativa dóna suport als pilots privats que comprin, o hagin comprat, una Gas Gas aquest 2013.
Foto: (d’esquerra a dreta) Óscar Bethancourt, Esteban Lanz, Santi Navarro (manager), Danny McCanney i Diego “Toro” Rojas (©GasGas)
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Gas Gas per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent