Roda de calls

bloc d'enduro

Pedrero, quart; Barreda, sisè… i Sanz la 25!

L’etapa més temuda del Dakar 2013, Fiambalá. ha tingut uns resultats ben estranys pels nostres corredors.
Joan Pedrero (KTM) segueix davant i amb el quart lloc d’etapa s’ha situat sisè de la general. Tot i que està difícil i només queden tres etapes, el tercer lloc està a menys de mitja hora. Mai se sap.
Increïble la cursa de Joan Barreda (Husqvarna Speedbrain). Ha sortit el primer, obrint la difícil pista d’avui. Un sostrac del manillar li ha tret de lloc l’espatlla. Tot i això el pilot de Torreblanca ha acabat l’etapa… en sisena posició!
I sensacional Laia Sanz (Gas Gas). Després de dos dies molt durs (llàstima d’aquests dos últims dies) i amb poques hores de son, Sanz ha sortit la 125 i ha arribat la 25! La corredora de Corbera ja no lluita per demostrar que és la millor femenina si no que té un lloc en la general.
Qui en canvi avui no ha tingut tant bon dia ha estat el seu company d’equip Marc Guasch. Ha sortit entre els primers i s’ha perdut. Amb tot el de la Garriga encara es troba entre els 30 primers de la general.
Àlex Busquets (Husqvarna Team Busquets) segueix en la seva línia regular i va pujant poc a poc. Ara és el 61 de la general.
Una mica més enrere han arribat seguits del 85 al 87, David Serra (Yamaha Lleida Dakar), Gerard Farrés (Honda Wild Wolf) i Julián Villarrubia (Yamaha Sonik Team).
Serra resisteix amb un canell lesionat. Farré amb més problemes. Avui el col·lector de l’escapament (es comença a penedir de portar el 13, to i no ser supersticiós) . I Villarrubia manté posició tot i patir avui una caiguda i un cop al braç.
L’etapa l’ha guanyat el nord-aemricà Kurrt Caselli (KTM). I la general segueix dominada per Despres, seguit de Faria, López, Jakes i Botturi.
Demà, dijous, dia 17, dotzena etapa i la cursa torna a Xile i el desert d’Atacama. De Fiambalá a Copiapó. 
Foto: Laia Sanz segueix endavant (©Gas Gas)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dakar 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent