Roda de calls

bloc d'enduro

Quarta victòria de Barreda. Viladoms trenca motor i abandona

Avui volem fer un resum del que han estat els dos primers dies del Dakar 2013, després del dia de descans.
La part negativa ha estat l’abandonament de Jordi Viladoms (Husqvarna Tamarugal XC). El motor de la moto del pilot d’Igualada s’ha aturat en un lloc on no ha pogut estar remolcat ni ajudat per les assistències. Viladoms, però, s’ha mostrat satisfet de la seva actuació, oimés quan al novembre es va quedar sense equip  i en va haver de buscar un a correcuita. Malgrat tot, Jordi Viladoms ja espera el Dakar 2014. Sort!
La part positiva ha estat Joan Barreda (Husqvarna Speebrain)  que ha aconseguit la quarta victòria d’etapa. Un resulta que situa al corredor de Torreblanca com el més guardonat del que portem de Dakar. Un resultat que suma al segon d’ahir i que el situa en el 27 de la general.
El corredor més ben situat a la general és Joan Pedrero (KTM) qui ocupa la vuitena posició. Avui ha fet quart d’etapa i ahir vuitè. 
Un altre exemple de regularitat és Marc Guasch (Gas Gas) que amb dos 19 llocs es troba en el 23 de la general.
Àlex Busquets (Husqvarna Busquets Team) també manté una bona línia. Ahir 38, avui 39. Tot plegat el situa el 62 de la general.
Amb una mica més de variacions, Julián Villarrubia (Yamaha Sonik Team) que amb un 97 i un 51 d’etapes es troba el 59 de la general.
Tot i tenir el canell inflat, David Serra (Yamaha Lleida Dakar) va pujant poc a poc. Ahir 61, avui 75. A la general, 76.
Gairebé deixem pel final algú que hauria d’estar davant, Gerard Farrés (Honda Wild Wolf). Ahir va fer el novè lloc de l’etapa. I avui anava camí de repetir entre els deu primers… fins que ha tornat a tenir problemes amb el consum de benzina. Al final el 54 i 93 de la general. Farrés es mostra satisfet, però, perquè van poder arranjar el problema amb la bomba de benzina i el suport de l’equip. 
Deixem per final Laia Sanz (Gas Gas). La pilot de Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) no ha de demostrar res. Per això la fa més gran la seva voluntat de seguir endavant després del problemes mecànics d’ahir. Després de demostrar que pot estar entre els millors (va fer un tretzè lloc d’etapa i el trentè de la general) ara lluita per arribar a Santiago de Xile. A hores d’ara ocupa la 117 posició de la general.
Una general que ja està encapçalada pel màxim favorit, el francès Cyril Despres (KTM) seguit de Faria, López, Jakes i Botturi.  
Demà, dimecres, dia 16, onzena etapa, segons molts, una de les més difícil: La Rioja- Fiambalá.
Foto: Joan Barreda (©Cristiano Barni) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dakar 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent