Roda de calls

bloc d'enduro

Només Pedrero entre els deu primers d’etapa

Un dia de problemes per la majoria dels nostres pilots.
Només Joan Pedrero (KTM), tot i tenir un problema al llibre de ruta, s’ha situat entre els deu primers (9) de la sisena etapa del Dakar 2013 i que el situa en el 14 de la general.
Un mal dia per Jordi Viladoms (Husqvarna Tamarugal XC) amb problemes mecànics a la moto (el darrer sector de l’especial l’ha fet a menys de 70 quikòmetres per hora). Tot plegat ha fet que arrribés el 38 i que ara sigui el 18è de la general.
Qui en canvi ha tingut un bon dia ha estat Marc Guasch (Gas Gas) que ha fet el 26. Arà ocupa el lloc 34 de la general, tot just darrera de la seva companya d’equip, Laia Sanz, que manté la regularitat en ascens. Avui ha arribat la 32.
Joan Barreda (Husqvarna Speedbrain) ha tingut una caiguda important que li ha lesionat el canell dret i caldrà estar atents a com es troba demà. Amb tot a fet el 29 d’etapa, ha guanyat 25 posicions i ja es troba al 48 de la general.
També puja posicions Gerard Farrés (Honda Wild Wolf) que amb el 49 d’etapa puja fins el 111 de la general.
Julián Villarrubia (Yamaha Sonik Team) segeix amb la seva regularitat i ha guanyat equiparan etapa i general, el 56.
Bona pujada d’Àlex Busquets (Yamaha Busquets Team) que amb el 62 d’etapa li pren el lloc a David Serra (Yamaha Lleida Dakar), avui el 94. Busquets és el 87 i Serra el 88.
Trio de francesos al capdavant de la general: Pain, Despres i Casteu. Seguits del xilè Chaleco López i el potugués Faria.
Demà, divendres, dia 11, setena etapa de Calama a Salta. El Dakar passa de Xile a l’Argentina.
Foto: Marc Guasch (©GasGas)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dakar 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent