Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 8 de gener de 2013

Nova victòria de Barreda

Joan Barreda (Husqvarna Speedbrain) ha tornat a demostrar que és un dels homes a tenir en compte en aquest Dakar 2013. Després d’un dia irregular, en aquesta quarta etapa ha tornat a pujar al més alt del pòdium i recuperar fins el quart lloc de la general.
Regular i efectiu, Jordi Viladoms (Husqvarna Tamagural XC) ha tornat a fer vuitè d’etapa i ja es troba en el cinquè lloc de la general.
Un altre destacat és Gerard Farrés (Honda Wild Wolf) que, sense opcions a la general, lluita cada dia per demostrar que és un dels millors. Avui, quart de l’etapa.
Mal dia per Joan Pedrero (KTM) que ha patit una caiguda que la mig ha entumit. Per sort s’ha refet i ha arribat en el 23e lloc del dia, el mateix lloc que ocupa a la general.
Bona cursa de Marc Guasch (Gas Gas) que ha fet el 37 i ocupa el 43 de la general. També regular es manté Laia Sanz (Gas Gas) que avui ha fet el 44 i ja és la 40 de la general. 
També mantenen la seva regularitat tres pilots que lluiten per acabar el Dakar però que cada dia van millorant.
El pilot de Requena (Requena-Utiel) Julián Villarrubia (Yamaha Sonik Team) ha fet el 63 i ja es troba el 56 de la general. Per la seva part el corredor de Bellpuig (Urgell) David Serra (Yamaha Lleida Dakar) s’ha situat el 87 i guanya cinc posicions. Ara és el 85. Qui ha fet la remuntada més ampla ha estat el tarragoní Àlex Busquets (Husqvarna Team Busquets) que, amb el 74 lloc d’etapa, ha guanyat deu posicions. Ja és el 115.
Demà, dimecres, dia 9, cinquena etapa: Arequipa-Arica. Del Perú a Xile.
La cursa la lidera el francès Olivier Tain (Yamaha Racing France).
Foto: Joan Barreda vorejant el Pacífic (©Marian Chytka)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dakar 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent