Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 8 de gener de 2013

Bon paper de Viladoms i Farrés en el tercer dia del Dakar

Quan ja estem en la quarta etapa del Dakar 2013 fent esment al paper dels nostres corredors en el que va ser la tercera etapa.
Un regular Jordi Viladoms (Husqvarna Tamagural XC) es manté en la vuitena posició de la general després de fer dissetè en la tercera etapa.
Impressionant la sisena posició d’etapa de Gerard Farrés (Honda Wild Wolf) després d’estar a punt d’abandonar el dia abans.
Qui no van tenir bon dia foren Joan Barreda (Husqvarna Speedbrain) que va perdre el liderat i va baixar al lloc 18. I Joan Pedrero (KTM) que va passar de segon al 28. 
Molt bona actuació de Marc Guasch (Gas Gas) que amb el 28e lloc de l’etapa guanya 19 llocs a la general i ja és 49e. La seva companya d’equip, Laia Sanz, també manté la regularitat amb un doble 43e lloc d’etapa i general.
Julián Villarrubia (Yamaha Sonik Team) és el 59, David Serra (Yamaha Lleida Dakar) és el 90 i Àlex Busquets (Husqvarna Team Busquets) és el 125 a la general.
Avui quarta etapa Nazca-Arequipa. 
Foto: Jordi Viladoms (©Jordi Viladoms) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Dakar 2013 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent