El cinquè dia dels ISDE 2012 en vídeo

La FIM has editat un altre video on resumeix el cinquè dia dels ISDE 2012, a Sachsenring (Saxònia, Alemanya). Avui dissabte es celebrara eldarrer dia de cursa, amb les especials de cros, aprofitatnt part dell circuit que ha allotjat el parc tancat de la cursa.
L’interès està en veure quin pilot, francès, s’emporta la general. Tres pilots de KTM, Christophe Nambotin (E3), Antoine Meo (E1) i Johnny Aubert (E2) lideren les tres categories i, per aquest ordre, la general (només 12 segons separen Nambotin de Meo). A aquest trio s’hi podria afegit un altre tricolor, Pierre-Alexandre Renet (Husaberg), segon a E2 i a poc més de tres minuts del primer.
Cervante, Figueras i Mirabet
Ivan Cervantes (Gas Gas) aprofitarà les darrers opciosn per pujar posicions en l’E2, on ara és sisè.
Jordi Figueras (Gas Gas) mirarà de mantenir el liderat de C3, mentre que Kirian Mirabet (KTM) lluitarà per pujar al pòdium de C1 (ara és quart). Uns resultats que, si són favorables, els faran guanyar el Trofeu de Clubs, representant el de la RFME (amb l’espanyol Juan Pérez (KTM), líder de C2).
Sort i gas!
Foto: Jordi Figueras (©gasgas)