Roda de calls

bloc d'enduro

França domina el primer dia dels ISDE. Renet, primer a la general

Com tot apuntava el retorn de França als ISDE s’ha fet per la porta gran, si més en el primer dia per les terres de Saxònia. Totes les categories superiors guanyades per pilots francesos, els mateixos que han dominat el Mundial. Antoine Meo (KTM) en E1, Pierre-Alexandre Renet (Husaberg) en E2 i la general absoluta, i Christophe Nambotin (KTM) en E3. Per equips França també domina el Trofeu Mundial (tot i que el Júnior el controla Itàlia). En categoria femenina, Ludivine Puy (Gas Gas) domina la classe i l’equip francès també està al davant.
Mirabet i Figueras
Pel que fa als nostre pilots destacar Jordi Figueras (Gas Gas), segon en C3, i Kirian Mirabet (KTM), cinquè a C1, que han portat  a l’equip de la RFME a dominar la categoria de Clubs (juntament amb l’espanyol Juan Torres, segon en C2).
En E2 Ivan Cervantes (Gas Gas) ha fet novè, mentre que Armand Monleón (KTM) s’ha classificat setzè. Ambdós formen part de l’equip del Trofeu Mundial d’Espanya, quart a la general. 
Els germans Solà, Arnau (Yamaha) i Marc (KTM) juntament amb Eloi Salsench (KTM) formen part de l’equip d’Espanya de Trofeu Júnior, que es troba en setena posició.
Podeu seguir en directe els resultats dels ISDE d’Alemanya des d’aquesta pàgina.
Foto: Jordi Figueras en una imatge d’arxiu (@m.bresolí)
 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de ISDE 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent