Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 25 d'agost de 2012

Cervantes es manté quart després de retirar-li una penalització

El català Ivan Cervantes (Gas Gas) es manté quart de la classificiació general d’E2 després de fer cinquè en el primer dia del GP de Suècia del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012).
El pilot de Cambrils havia estat penalitzat pels comissaris, en el darrer control, on ells mateixos havien fet un tap de pilots. Presentada la reclamació, el corredor de Gas Gas ha recuperat la cinquena posició. Cervantes ha explicat que, vist el ritme dels primers, el seu objectiu era fer quart. Amb tot s’ha mostrat optimista i content amb el resultat obtingut i amb bones expectatives per diumenge.
E3
Pel que fa a la restade pilots de Gas Gas, en E3, el francès Sebastien Guillaume i el català Jordi Figueras no han obtingut bons resultats en la prova d’Enduro (Enduro Test) el que els ha penalitzat de cara al resultat final. Sobretot Guillaume que havia obtingut un bon temps en l’Extrema. Al final seria setè mentre que Figueras ha fet onzè.
E1
En E1, el portuguès Gonçalo Reis s’ha quedat en el quinzè lloc, en una categoria plena de suecs.
Júnior
Bona cursa del britànic Danny Mccanney que s’ha situat, al final de la primera volta,  segon en Júnior. Una caiguda en la prova Extrema (Extreme Test) però l’ha fet baixar fins el quart lloc. Amb tot manté la tercera posició de la general. 
Font: Gas Gas
Foto: I.Cervantes (© gasgas)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Gas Gas per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent