Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 8 d'agost de 2012

Gas Gas motoritza la policia japonesa amb la TX Randonné

A partir del proper mes d’abril, la policia japonesa comptarà amb una flota de 40 unitats de la Gas Gas TX Randonné. La marca de Salt (el Gironès) ha guanyat el concurs per a proveir amb motos d’entrenament a l’Acadèmia de la policia japonesa.
Les motos, una trail evolucionada de la moto de trial però amb esperit endurista, servirà perquè els aspirants a agent millorin les seves aptituds al manillar com a part del seu programa de formació.
Gas Gas es converteix així en el proveïdor de les motos fora carretera del cos de policia asiàtic amb el qual ha tancat un acord per ampliar la flota existent en els propers anys.
Decoració i modificacions 
La nova decoració de la TX Randonné versió”Police” coincideix amb la renovada imatge del model 2013 que portarà els mateixos colors encara que canviaran algunes especificacions tècniques. La Police no porta il · luminació, incorpora protector de càrter reforçat, una corba de escapament directa i una nova situació de l’estirador de l’estarter, al costat del motor.
Font: Gas Gas. Especificacions tècniques (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Gas Gas TX Randonné Police (©gasgas) 



  1. La TX Randonné és una moto de trial “d’abans”. Vull dir quan el trial no era estàtic sinó dinàmic, equilibri en moviment. Desgraciadament el trial ha evolucionat cap al “circ” amb  números acrobàtics que els aficionats no podem emular. Per això encara té èxit el trial clàssic. A França es practica encara el trial d’abans, Randonné és diu precisament. Aquesta moto, si no ho tinc mal entès, es va comercialitzar al mercat japonès fa uns anys i degut al seu èxit després s’ha comercialitzat a Europa. 
    Bon bloc, tot i que a mi m’agrada el trial -el d’abans- i l’enduro més aviat poc.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Gas Gas per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent