Bordone Ferrari, en vídeo

Els organitzadors del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) han publicat un vídeo sobre l’equip italià Bordone Ferrari.
Al Mundial tenen a Thomas Oldrati, en E1, tot i que és la categoria Júnior on hi ha més opcions, no en debades el també italià Jonathan Manzi va segon de la categoria.
Cal recordar que Bordone Ferrari també una divisió de ral·lis on hi ha els catalans Jordi Viladoms i Gerard Farrés. Viladoms va donar fa poc una immensa alegria a l’escuderia italiana al guanyar el Ral·li de Sardenya, puntuable pel Mundial de la categoria.  

 

Un pensament a “Bordone Ferrari, en vídeo

  1. You have no idea how excited I was, was sitting in front with the team by Michael Kors Watches with an opportunity never seen before in the world! Our friends at Net-A-Porter know how much we love Proenza Schouler bags and decided to give our readers an exclusive preview of two new PS1 Michael Kors Purses make their online store today. Benefiting from a superb wine hued brushed suede for a luxurious Python, I find myself longing for each bag.