Roda de calls

bloc d'enduro

Laia Sanz eixampla el seu liderat al Mundial

Fa unes setmanes la Laia Sanz (Gas Gas) explicava que obtenir el millor resultat possible al GP d’Itàlia del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) era imprescindible per encarar la quarta i darrera prova del Múndial Femení, a disputar a França.
I Sanz ho ha fet. Guanyar els dos dies a Castiglion Fiorentino, el que li permet mantenir el liderat i ampliar la distància respecta a la seva rival i companya d’equip, Ludivine Puy, ara a dotze punts.
Pòdium per a Cervantes
Ivan Cervantes encarava la prova italiana amb ganes de recuperar part de lo perdut a les dues proves ibèriques. En part ho ha aconseguit. Un quart (dissabte) i un tercer (diumegne) l’han fet pujar a la quarta posició de la general d’E2.
També en aquesta categoria, bona cursa d’Armand Monleón (KTM) que s’ha situat entre els deu primers (vuitè i setè).
Mena, el cinquè
Oriol Mena (Husaberg) mante la seva lluita per mantenir-se entre els cinc primers en E3 i optar a pujar al pòdium. Aquesta vegada s’hi va quedar més a prop el primer dia (quart) que el segon (cinquè).
Per la seva part Jordi Figueras (Gas Gas) manté una línia regular que el situa en la desena posició.
Foto: Laia Sanz (©gasgas) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent